Za vreme policijskog časa nasrnuo na lekare u Kragujevcu

Muškarac star 45 godina, zbog smrti svoje majke, u besu je nasrnuo na lekare u kragujevačkom Kliničkom centru i polomio staklo na ormariću gde se nalazi aparat za gašenje požara.
Za vreme policijskog časa nasrnuo na lekare u Kragujevcu
Foto: Pixabay
Kako saznaje "Blic" od nadležnih u ovoj zdravstvenoj ustanovi, sve se dogodilo sinoć u Urgentnom centru, kada je starija žena preminula i pored nastojanja lekara da joj spasu život.
 
"On je takođe naš pacijent, dolazi svaki dan po terapiju. Majka je hitno dovezena u Urgentni centar. Pokušana je reanimacija, ali pacijentkinja je preminula. Na tu vest on je počeo da preti i lupa oko sebe", kaže za Blic izvor iz KC Kragujevac.
 
Preminula žena nije bila Covid-19 pacijent, a o ovom događaju je obaveštena Policijska uprava koja će preduzeti dalje mere protiv izgrednika.
  • Vlada

    09.04.2020 11:41
    Jeste, odmah u Zabelu čoveka koji je pobesneo kad mu je umrla majka! Izgrednik i huligan!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija