Krstić: "Nadrinovinari" uznemiravaju lekare, redovne konferencije postale parodija

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić ocenio je da su se redovne konferencije za novinare članova Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa pretvorile u parodiju i uznemiravanje lekara jer im "nadrinovnari" i "kvazinovinari" upućuju "politička i parapolitička pitanja".
Krstić je, gostujući na televiziji Pink, ocenio da je novinarka Bojana Lekić dala najbolju definiciju kada je napisala da su te konferencije za novinare "dokaz koliko je nisko pala novinarska profesija"
 
"Drago mi je što su u Vladi otvoreni za svakog slučajnog prolaznika koji dođe da postavlja pitanja", rekao je Krstić i ocenio da je tu dosta političkih radnika koji se predstavljaju kao novinari, a nemaju sa novinarstvom nikakve veze.
 
"Pitanja koja se upućuju su uglavnom politička i parapolitička i koristi se svaka prilika da se napravi senzacionalistička vest, pa su jedva dočekali tu vest koju je predsednik Vučić sam objavio", ocenio je Krstić, aludirajući na informaciju da je Vučićev stariji sin Danilo zaražen korona virusom.
 
"Ti nadrinovinari koji dolaze iz izmišljenih medija, medija koji su se juče formirali u internet budžacima, tajkunski mediji, čiji su vlasnici tajkuni i političari, a naročito tajkuni, koji su istovremeni i političari. Imate medije koji se finansiraju iz inostranstva, i oni nemaju drugi interes, osim da ocrne Srbiju", dodao je on.
  • krpa a ne čovek

    10.04.2020 11:48
    koliko je to u respiratorima?
    760.000 evra.
  • Andrija Šrek

    10.04.2020 09:54
    ?!?
    O, pa jel Krle to misli na Vučićevića??
  • Jovan

    10.04.2020 09:09
    Boooooot19
    U momentu dok čitam komentare, broj negativnih na vecini komentara je 19....botovi danas rade u skladu sa covidom... 19....a za ovog ne treba trositi reči.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.