Lončar o Vučiću i testiranju na virus: Garantujem da su sve procedure sprovedene

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sam tražio da se u njegovom slučaju sprovedu sve procedure u kontroli eventualne zaraze virusom korona.
Lončar o Vučiću i testiranju na virus: Garantujem da su sve procedure sprovedene
Foto: 021.rs

Vučić je u sredu objavio da je njegov sin zaražen koronavirusom, a Lončar je za Radio-televiziju Srbije kazao da on kao ministar zdravlja garantuje da su sve procedure sprovedene.

"Ako nešto nije ispoštovano, ja treba da odletim kao ministar zdravlja. Aleksandar Vučić je sam tražio da se ispoštuju sve procedure i da se struka prema njemu odnosi kao prema svakom građaninu", rekao je on.

Istakao je da su "apsolutno" svi kontakti zaraženog (Vučićevog sina) provereni.

"Kriv će biti Zlatibor Lončar jer kao ministar zdravlja nije sproveo proceduru. Treba da bude kaženjen, da bude sankcionisan - sve što treba. Ovde niko nije toliko neogovoran, vidite kako mi radimo", dodao je Lončar.

Vučić je ranije danas u Nišu izjavio da će biti testiran na koronavirus "ako postoji bilo kakva šansa".

  • Nensi

    05.06.2020 15:04
    Lažete
    Nećete vi još dugo da upravljate narodom kao lutkama! Vi i vaše spletke i laži. Da tamo neki nisu ubili pokojnog premijera dr Zorana naš narod bih uživao sada. Nikom nije okretao glavu i pričao je sa narodom a ova vlast užas. Pričate sa svima osim sa Srpskim narodom... Kome ste vi pomogli ja znam al vas je bilo briga za one koji imaju manje plate i penzije. Pomagali ste samo vašim glasačima sramota je ova vlast za naš narod al narod vidi sve. Neće biti diktatora i čoveka koji gleda sebe da obogati! Žao mi je što sve što ste dali tim penzionerima, posle glasanja će te im opet uzimati i onima koji imaju jake plate. Korona je biološko oružje i mnogi to znaju. Isto tako ko je iole pametan zna čije reči koristiš al njemu nisi ni do kolena bio, zato si se napio i slavio što ga nema! I da svaki pametan i normalan narod zna da ga Legija nije ubio nego tadašnji političari koji su se povukli i doktor koji je sakriven da ne progovori. Na žalost i posle toliko godina nad nama vlada korupcija i kriminal al sa vlasti!!
  • janko

    11.04.2020 09:48
    samoizolacija
    Zar nije obaveza svih pa i Predsednika da ide u samoizolaciju kada se utvrdi da je imao kontakt sa obolelim? Ne vidim razlog zasto su ostali ljudi u izolaciji kada najopasniji Virus kruzi svuda.
  • Kakva

    11.04.2020 04:47
    Procedura
    O cemu trabunjas i koga zanima tvoja ostavka-covek mora u karantin a ne da se svrcka po srbiji ko ponet pa ispusten

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.