VIDEO: Članovi SNS snimljeni pijani na ulici za vreme policijskog časa, Stefanović tvrdi da će biti kažnjeni

Trojica muškaraca u Obrenovcu snimljena su na ulici tokom zabrane kretanja, navodno pijani, a uz snimak je navedeno i da su u pitanju funkcioneri Srpske napredne stranke.
VIDEO: Članovi SNS snimljeni pijani na ulici za vreme policijskog časa, Stefanović tvrdi da će biti kažnjeni
Foto: 021.rs
Ovaj video je na svom Tviter nalogu podelio Balša Božović, a potom je ministar policije Nebojša Stefanović podelio njegov tvit uz komentar da neće biti povlašćenih.
 
"Apsolutno stojim iza toga da nema i neće biti povlašćenih. Protiv svih će biti podnete prekršajne prijave. Niko nije izuzet od poštovanja zakona, ma kojoj stranci pripadao", napisao je Stefanović na Tviteru.
 
 
Podsetimo, Stefanović je reagovao i na jučerašnji slučaj kada se pojavio snimak policijskog službenika koji šamara privedenog muškarca.
  • hrstz

    18.04.2020 07:25
    vladimir.stankovic.fpspo@gmail
    Ne piše im na čelu kojoj stranci pripadaju.
  • Ha

    17.04.2020 16:01
    Ha
    Bitno da je pas pretrcao......jedva ga kamera uhvatila.......u kojoj je on stranci??
  • Aca

    17.04.2020 07:36
    Najlakse je osuditi
    Sta god se lose desi odmah okrivljuju da je neko nesto lose uradio iz SNS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.