Stariji od 65 godina moći će u šetnju utorkom, petkom i nedeljom u vreme policijskog časa

Razmatra se opcija da bi stariji od 65 godina mogli napolje utorkom, petkom i nedeljom do 300 metara od kuće, rekao je danas na konferenciji epidemiolog Predrag Kon.
Stariji od 65 godina moći će u šetnju utorkom, petkom i nedeljom u vreme policijskog časa
Foto: Pixabay
Kako je objasnio, sve će više biti popuštanja mera prema najstarijim građanima, a plan je da to bude u vreme policijskog časa.
 
"Neće ići napolje istovremeno svi, nego kada kome odgovara, po pola sata. To bi bilo za vreme policijskog časa, kako ne bi došli u kontakt sa nekim ko je zaražen", rekao je Kon.
 
Međutim, sledeće nedelje, posle Uskrsa,  znaće se više detalja o pupuštanju mera, dodao je Kon. Trenutno nije poznato u koliko bi sati stariji od 65 godina mogli da izlaze napolje.
  • Patrijota

    18.04.2020 22:19
    Neprecizno
    Da li moraju imati metar u dzepu da se izmeri metraza?Da li idu sa ili bez povodca?Da li moraju nositi pescani sat da se vidi kad im pocinje 30 minutno istrcavanje(puzanje,ponizavanje-obrisi nepotrebno,ili dodaj jos)
    Koliko godina ima drkon i onaj iz obrenovca i kad se oni setaju?
    Da li vas je SRAMOTA ???
  • Neoplanta

    18.04.2020 21:23
    A sta ako su starim ljudima u ovim nedeljama atrofirali misici zbog nenormalnog zatvora u kojem su bili primorani da budu, pa sad vise ne mogu samostalno da hodaju, bez opasnosti da padnu posle par koraka, da li ce moci nihovi unuci da ih pridrzavaju ili ce biti uhapseni, jer krse policijski cas?
  • Penzionisani glumac

    18.04.2020 21:23
    Zašto samo tri puta nedeljno?
    Zašto ne svakog dana za vreme policijskog časa, kad već tako volimo da se igramo ratnog stanja.
    Dajte da se i mi malo uključimo u celu predstavu.
    Policijski čas!!!
    Vlast u ulozi okupatora!!!
    Igre bez granica!!!
    HA! HA! HA!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.