Nedimović: Situacija u Nišu bolja, ulazimo u završnu borbu

Ministar poljoprivrede i član Kriznog štaba u Nišu Branislav Nedimović rekao je za RTS da će ostati u Nišu koliko god bude potrebno i da misli da sledi završna borba protiv epidemije, kada je reč o tom okrugu.
Nedimović: Situacija u Nišu bolja, ulazimo u završnu borbu
Foto: Pixabay
Nedimović je rekao da je u Domu za smeštaj odraslih u Kulini stanje stabilno i pod kontrolom. "Situacija je mnogo bolja nego prethodnih dana", naveo je ministar i istakao da će pripadnici srpske i ruske vojske raditi dezinfekciju.
 
Dodao je da je tamo bilo propusta u prethodnih 10 do 15 dana.
 
"Što se tiče Niša, mogu da kažem da ćemo danas 100 do 150 lica otpustiti kući", rekao je Nedimović.
 
Istakao je i da su poslednjih dvanaestoro testiranih od ukupno 36 iz grupe koja je bila u kontaktu sa osobom iz Lugana na početku epidemije juče drugi put imali dvostruki negativni test. Međutim, navodi da je juče otvorena nova privremena bolnica za zdravstvene radnike, policiju i Vojsku.
 
"Glavna bitka se vodi u zdravstvenim institucijama, naš zadatak je da obavimo dodatna testiranja", rekao je ministar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija