Vulin: Zdravi svi pripadnici Vojske Srbije u mirovnim misijama širom sveta

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da su zdravi svi pripadnici Vojske Srbije, koji se nalaze u mirovnim misijama širom sveta.
Vulin: Zdravi svi pripadnici Vojske Srbije u mirovnim misijama širom sveta
Foto: 021.rs

Ministarstvo odbrane saopštilo je da je Vulin prilikom obilaska Generalštaba VS istakao da su svi pripadici vojske u Kopnenoj zoni bezbednosti spremni, sposobni, zdravi i da obavljaju svoje dužnosti.

Naveo je da je VS pokazala koliki je oslonac Srbiji u "teškim trenucima" i njenim pripadnicima čestitao Uskrs.

"Svim Srbima u Republici Srpskoj, Crnog Gori, Severnoj Makedoniji, našim dragim Srbima na prostoru Kosova i Metohije, u Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Rumuniji, gde god Srbi da žive, želim da ovaj praznik provode u zdravlju, da ga provode sa svojim porodicama i da znaju da njihova Srbija uvek misli na njih", kazao je Vulin.

  • Bojan

    20.04.2020 13:53
    Znači zdravi su gde god neko drugi brine o njima, a pod vašim nadzorom stotine zaraženih. i onda se čudite što se smejemo ovoj sprdnji od vojske.
  • Vojnik

    19.04.2020 15:31
    Nakaza
    Samo kad si se ti nama obratio i izjavio...
    Neka si nam rekao...
    Fuj!
  • podbarac

    19.04.2020 15:10
    hmmm
    pa za tebe baš i nisam siguran

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija