Lažni profil Darije Kisić Tepavčević na društvenim mrežama, slučaj prijavljen MUP-u

Lažni profil pomoćnice direktora Instituta "Batut" Darije Kisić Tepavčević pojavio se prethodnih dana na društvenim mrežama.
Kako je saopštio "Batut", ovaj lažni profil pojavio se 18. aprila i odmah je prijavljen MUP-u.
 
"U cilju sprеčаvаnjа zlоupоtrеbе Institutа zа јаvnо zdrаvljе Srbiје 'Dr Milаn Јоvаnоvić Bаtut' i zаpоslеnih, ovај slučај је priјаvljеn nаdlеžnim оrgаnimа i Uprаvi zа visоkоtеhnоlоšкi kriminаl MUP-а", navodi se u saopštenju Bаtuta.
  • Ivan Markov

    20.04.2020 14:50
    Opatijska ulica 34, Trsat
    Sve ovakve je narod odavno nazivao: Kukavicama. Sve sakriveni, sa maskama, inkognito, iz crnih stakala Audija, sa motora i kacigama u grupama...to je olos ovog naroda koji nas sramoti jer neko ko ima .... dodje i kaze ti u facu sto misli. FB je omogucio psihipatskim mentalno retardiranim da ga koriste da se sakrivaju. Ustvari pakost nanose sebi i svom mozgu.Amen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija