Od sutra nastavak radova na gradilištima

Radovi na najvećim gradilištima u Srbiji, koji nisu prekidani tokom pandemije, nastavljaju se sutra posle uskršnjih praznika, a očekuje se da će na 11 najvećih infrastrukturnih projekata biti angažovano više od 3.600 radnika, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
Od sutra nastavak radova na gradilištima
Foto: 021.rs
Radovi se nastavljaju na izgradnji auto-puta "Miloš Veliki" od Preljine do Požege, Moravskom koridoru, obilaznici oko Beograda i na deonici auto-puta Beograd-Sarajevo od Sremske Rače do Kuzmina.
 
Takođe se nastavljaju radovi na železnici, i to na deonici od Jajinaca do Male Krsne, kao i na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta, na delu od Beograda do Stare Pazove, i na deonici od Stare Pazove do Novog Sada.
 
Radove na toj deonici kod Čortanovaca planirano je da sutra zajedno obiđu predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
 
Nastavljaju se i radovi na rehabilitaciji regionalnih puteva, izgradnji komunalne infrastrukture i gradnji stanova za pripadnikeslužbi bezbednosti širom Srbije. Mihajlović se zahvalila svim radnicima i firmama koje rade sve vreme od proglašenja vanrednog stanja.
  • Zaposleni

    21.04.2020 05:52
    Gradilišta nisu ni prestajala !
  • Šušu

    20.04.2020 23:54
    Kako "nastavak", kad u NS na gradilištima gradnja nije prestala već se pojačala, GALENS ubiva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija