Čobanin kažnjen sa 50.000 dinara jer je čuvao ovce za vreme policijskog časa

Milorad Duković (42) iz sela Bošnjane kod Rače, koji je čuvao ovce u blizini svoje kuće u vreme policijskog časa, kažnjen je sa 50.000 dinara.
Čobanin kažnjen sa 50.000 dinara jer je čuvao ovce za vreme policijskog časa
Foto: Pixabay
Kako je navedeno u odluci Prekršajnog suda u Kragujevcu, Dukovića su službenici policijske stanice u Rači zatekli 17. aprila oko 18 časova u ataru neposredno pored seoskog groblja, odnosno na oko 400 metara van njegovog porodičnog domaćinstva.
 
On je priznao da je prekršio zabranu kretanja jer je, kako je rekao, morao da čuva ovce, pošto nema dovoljno sena, pa je zato bio u ataru kod groblja.
  • Koca

    24.04.2020 13:02
    Heroj sa Kosara
    Samo d znate da je ta sirotinja koja je kaznjena, jedan od heroja sa Kosara koji je sredinom prosle godine uspeo da prezivi i jedan tezak hirurski zahvat.Morao je da napasa ovce da bi prehranio svoju decu!
  • boce

    24.04.2020 08:11
    ovce
    Kaf neko cuva ovce treba i da ima ovce. Valjda bi policija videla i ovce a ne njega samog. Covek izasao u setnju i mobilnim telwfonom slikao ekshumaciju na groblju.
  • Brus Vilis

    23.04.2020 22:58
    Šta se čudite? To je isti onaj Vučić koji je obećavao da Glina više nikad neće biti Hrvatska, koji je kao mlađani ministar informisanja kažnjavao listove Danas i Evropljanin, koji je pretio sa 100 muslimanskih glava za jednu srpsku... Isti čovek, samo lepše odelo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.