VIDEO - Jovana Popović: Zabelom se ne bih svetila ni bagri koja me je utamničila

Jovana Popović iz Kikinde, koja je završila u požarevačkoj Zabeli zbog kršenja mere samoizolacije posle povratka iz inostranstva, iako joj ta mera nije bila zvanično izrečena, napisala je na Tviteru da je potpuno u krivičnom postupku, iako želi povratak u normalu posle puštanja iz pritvora i ističe da se Zabelom ne bi svetila ni onima koji su je zatvorili.
"Dragi prijatelji, iako želim povratak u normalu, potpuno sam u krivičnom postupku. Uskoro će biti opširnijih intervjua, ali samo za vas u video dnevniku 'Zabela do bola' - kratki, amaterski, prikaz mojih prvih utisaka."
 
Vreme provedeno u Zabeli Jovana opisuje kao užasno, neljudski i ističe "ne ponovilo se".
 
"Zabelom se ne bih svetila ni bagri koja me je kidnapovala i utamničila 20 dana", poručila je u video poruci objavljenoj na Tviteru.
 
 
Kaže da je sreća u njenoj nesreći to što Kikinda nema srednju muzičku školu zbog čega se vrlo rano, posle osnovne škole, odvojila od porodice i što nije bila student i đak "rasipnik", već skromnih mogućnosti, pa su "bilo kakav ležaj i hrana ok".
 
Jovana, autorka antirežimske pesme "Bagra", pritvorena je 24. marta zbog kršenja mere samoizolacije posle povratka iz inostranstva, a iz pritvora u Zabeli puštena je 13. aprila posle reakcije javnosti.
 
Udruženje za zaštitu zakonitosti i ustavnosti je saopštilo da se tužilaštvo žalilo na oslobađanje iz pritvora Jovane Popović, iako, po njihovim rečima, ne postoji nijedan formalan i logičan razlog za pritvorom.
  • Moreeee!

    22.04.2020 15:44
    Jovan Sterija@
    Ajd' da si se potpisao sa "Aca Lukas, razumela bih, gde ti je jadan Sterija pao na pamet, prevrce se u grobu...!
  • jovan sterija

    22.04.2020 13:34
    Ma to je jedna obična pokondirena tikva koja je umislila da je Greta Tunberg (a tek to je cvećka) pa diže prašinu. Jadna nije znala, bavi se tim čime se bavi a onda nije znala. Aj da se malo svi pravimo glupi. Kad sam video ko je sve podržava na tviteru postalo mi je sve jasno i sve je u cilju medijske pažnje. Svi vi što patite za i od medijske pažnje ste se normalnom čoveku popeli na glavu i dosta mi je i njega a bogami dosta mi je i vas likvidnih i za evro spremnih opozicionara.
  • Nekada zaista i nije

    22.04.2020 13:34
    ime nije bitno22.04.2020 • 12:37

    Verovatno nisi bot ali nisi ni previše inteligentna. Ako ti pratiš medije, onda si mogla videti da je ona u zemlju ušla 2 dana pre proglašenja vanrednog stanja (dalekog 14 marta) dok je mnogima iz vlasti ovaj virus još uvek bio najsmešniji u istoriji i to nakon boravka u Crnoj Gori koja tada nije imala nijedan zabeleženi slučaj. Tada su joj na granici samo usmeno rekli da smanji broj kontakata i to je bilo sve. Dakle ona nije nikakav zakon prekršila već je uhapšena isključivo po političko revanšističkoj liniji. Informiši se malo pre nego što ostaviš glup komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.