Produženo radno vreme Gomex prodavnica

U skladu sa novim odlukama Kriznog štaba Vlade Republike Srbije, prodavnice kompanije Gomex radiće sa izmenjenim radnim vremenom.

Radno vreme Gomeksovih malorodajnih objekata od četvrtka 23. aprila:

- od ponedeljka do četvrtka od 07h do 17h

- petak za starije od 65.godina od 04h do 07h za ostale potrošače od 07:30 do 17h

- subota i nedelja neradni dani

Postoji mogudnost da u nekim objektima radno vreme prodavnica bude promenjeno zbog odluka lokalnih samouprava koje su regulisale radno vreme u drugačijem trajanju.

Kako obaveštavaju iz ove kompanije, u Gomeksovim marketima se snabdevanje vrši i dalje na uobičajeni način i nema izraženih nestašica proizvoda.

Podsećamo sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa, kao i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisanu distancu od dva metra između potrošača i da u prilikom kupovine koriste bilo kakvu zaštitu za lice, prvenstveno radi njihove sigurnosti u zatvorenom prostoru”, navodi se u saopštenju.

Novi Gomeksov objekat u naselju Ribare kod Jagodine

Od srede, 22. aprila, počeo je sa radom novi Gomeksov objekat u naselju Ribare, mestu nadomak Jagodine, na adresi Cara Dušana 139a.

Prilikom otvaranja, preduzete su sve neophodne mere predostrožnosti, u cilju zaštite zdravlja zaposlenih i potrošača, a potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom je smanjen na minimum. Ispred ulaza u maloprodajni objekat postavljen je dezobarijer za dezinfekciju obuće. Pored toga, svi zaposleni su opremljeni neophodnom zaštitnom opremom. Ruke, kao i sve kontaktne površine se redovno dezinfikuju.

Radno vreme objekta (dok traje vandredno stanje) je od ponedeljka do četvrtka: 07h-17h, petkom od 04h-07h za penzionere, a od 07:30h- 17h za ostale potrošače. Subota i nedelja su neradni dani.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.