Brnabić: Nakon pandemije, fokus na jačanju zdravstvenog sistema

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da će nakon pandemije virusa korona fokus ostati na daljem jačanju zdravstvenog sistema, posebno e-zdravstva i celokupnoj digitalizaciji zdravstvenog sistema.
Brnabić: Nakon pandemije, fokus na jačanju zdravstvenog sistema
Foto: 021.rs

Brnabić je tokom sastanka sa ambasadorima Kvinte u Beogradu i sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Semom Fabricijem najavila je da se uskoro očekuje početak epidemiološke studije koju će raditi Medicinski fakultet u Beogradu.

Ambasadori su pozdravili mere koje je Vlada Srbije preduzela u suočavanju sa pandemijom, a Brnabić je još jednom zahvalila na pomoći i podršci koju su Evropska unija i drugi partneri uputili Srbiji.

"Evropske integracije i regionalna stabilnost ostaju strateški prioriteti Srbije“, istakla je Brnabić i dodala da će fokus ostati i na ekonomskim reformama i reformama u oblasti vladavine prava, navodi se u saopštenju.

  • Nebojsa Aleksic

    23.04.2020 10:31
    Vlsdavina prava
    Da odmah da kazem, vladavina prava, kkoja bre koga vi vise lazete
  • Dzoni

    22.04.2020 22:30
    Da nestane
    Posle pandemije sledi veliko spremanje. Metla i sve ove pocistiti u istoriju...
  • Mira

    22.04.2020 22:26
    Skloni mi se
    A sta si dosad cekala???? Trebo je virus da ti dodje pa da se setis zdrastva!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.