Otvorena vojna bolnica na Karaburmi

Vojna bolnica, kapaciteta 60 postelja, namenjena lečenju obolelih od Covida-19, u krugu Vojnomedicinskog centra "Karaburma", otvorena je danas.
"Ovo je jedna od najvećih šok soba na Balkanu, za narednih 30 godina", rekao je na otvaranju bolnice predsednik Aleksandar Vučić.
 
Nova vojna bolnica na Karaburmi završena je za 12 dana, a prvi pacijenti mogu biti primljeni već danas.
 
Vrednost donacije koju su firma "Termomont" i partneri uložili u renoviranje 1.000 kvadratnih metara starog objekta, njegovu nadogradnju do 1.300 kvadratnih metara, kao i izgradnju pristupnog puta, iznosi više od 37 miliona dinara.
  • Kevin Spejsi

    23.04.2020 12:51
    cirkus corona italiana
    "Kasno Marko na Kosovo stiže!"


    Ako se digne kuka i motika, malo će biti rupa i "nikad većih soba i prostora na Balkanu" da se skriju ovi što i Zarazu virusom vode kao predizbornu kampanju.


    ...još nije kasno, da narod prepozna "struku" - ako je to Krizni štab treba i da se potpiše ispod svake odluke da se zna ko nosi odgovornost. Jer ima i lekara koji se mogu podvesti pod pojam "struka" a koji ne razmišljaju isto o uvedenim merama i efektima.

    A ne da ostaje neka "struka" kojoj ne zanamo ime i prezime, a donosi odluke " U ime naroda".

    Razmislite dobro!
    Za koga ćete glasati na narednim izborima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija