Na sednici Skupštine Srbije svi će biti podvrgnuti merama protiv virusa korona

Svi učesnici najavljene sednice Skupštine Srbije moraće da budu podvrgnuti protivepidemijskim merama radi sprečavanja širenja korona virusa, izjavio je danas pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.
Na sednici Skupštine Srbije svi će biti podvrgnuti merama protiv virusa korona
Foto: 021.rs
Sednica Skupštine Srbije još uvek nije zakazana, a trebalo bi da bude u utorak.
 
"Svi poslanici i svi koji učestvuju u radu parlamenta moraće da budu podvrgnuti tim merama, da nose rukavice, zaštitne maske. Moraće da bude dovoljna količina dezinfekcionih sredstava, i za ruke i za obuću", rekao je Gojković u Beogradu, na konferenciji Kriznog štaba Vlade Srbije za medije.
 
Gojković je kazao da će u Skupštini biti primenjeno "sve što je uobičajeno u ovakvim situacijama" i da će učesnici sednice morati da prođu "kroz sve ono što prolaze novinari kada ulaze u zatvorene objekte". Gojković je rekao i da će vanredne mere u Srbiji, koje će biti na snazi sledeće nedelje, zavisiti od toka epidemije.
 
Dodao je da će te mere biti tema sastanaka Kriznog štaba u ponedeljak i utorak i da će javnost biti blagovremeno obaveštena o odlukama.
  • Zrenjaninac

    25.04.2020 22:41
    A rezultati stižu posle izbora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.