Vojni sindikat: Ispitati ko je dozvolio Željku Mitroviću da helikopterom sleti u krug kasarne

Vojni sindikat Srbije javno je pitao predsednika Srbije ko je dozvolio vlasniku kompanije Pink Željku Mitroviću da u petak, 24. aprila, privatnim helikopterom sleti u krug kasarne u Novom Pazaru, da se po kasarni neometano kreće i rukuje se sa pripadnicima vojske deleći im zaštitne maske.
Iako su, kako su naveli u saopštenju, "navikli da aktuelni ministar odbrane i kum Željka Mitrovića, svakodnevno bruka časnu srpsku vojsku, i da svojim estradno-patrioskim istupima poštene srpske vojnike stavlja na stub srama, da im se smeju u regionu i širom sveta... ovim činom otišlo se korak dalje iza crvene linije", navodi sindikat.
 
Vojni sindikat je u pismu pitao ko je dao dozvolu civilu da sa civilnom letelicom sleti u krug kasarne u kojoj važe posebna pravila pristupa naročito u vanrednom stanju i zašto nisu poštovane bezbednosne procedure u vreme pandemije.
 
Vojni sindikat pozvao je predsednika države da podrži formiranje nezavisne komisije koja će preispitati sposobnosti ministra odbrane Aleksandra Vulina da i dalje obavlja važnu državnu funkciju, navedeno je u saopštenju.
  • Bili Kid

    27.04.2020 20:27
    Kako volim ovaj revolucionarni narod, a niko se 5-og Oktobra nije setio imovine Beka, Kostica, Miskovica, Karica, Mitrovica, Drakulica, Babovica, Spasojevica, Lazarevica, Hamovica,....
    Nece ovde nikad biti bolje dok neko sa pravim mu*ima NACIOANLIZUJE IMOVINU OLIGARHA. Vucic je samo hapsenjem Miskovica uradio pretnju ostalim oligarsima i pokazao im sta ce se desiti njima ako ga ne finasiraju. Revolucija zahteva SUDJENJE, TRAJNU ZAPLENU KRIMINALNO STECENE IMOVINE, ovo sve ostalo su prevrati.
  • Alex

    27.04.2020 20:26
    Bolje je pitanje za taj isti vojni sindikat zasto letelica nije bila oborena ukoliko nije imala dozvolu za sletanje i nije bilo komilunikacije sa njom u vezi sletanja?
    To nalazu i pravila, pogotovo za vreme vanrednog stanja.
  • Joca brica

    27.04.2020 18:05
    Joca brica
    Koliko komentara na jednostavan odgovor. Za sve što se dešava u ovoj nesrećnoj srbiji odgovoran je vučić. Ali bih rekao da smo mi građani još gori što dozvoljavamo ovaj nenormalan život.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.