Zbog trgovine drogom među uhapšenima i policajac

Beogradska policija uhapsila je tri osobe, među kojima je i policajaca u užičkoj policiji, i zaplenila 112 kilograma marihuane, saopštio je danas MUP.
Uhapšeni su P. M. (49) iz Beograda, Đ.D. (48) iz Užica i policijski službenik A. V. (39), zaposlen u užičkoj policiji.
 
Policija je prilikom pregleda automobila kojim je upravljao osumnjičeni P.M. u šest velikih torbi pronašla 92 kilograma marihuane spakovane u 92 paketa.
 
Kod osumnjičenih Đ.D. i A.V, za koje se sumnja da su drogu predali P.M, policija je u automobilu u dve velike torbe pronašla još 20 paketa sa 20 kilograma marihuane.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dodaje se u saopštenju. 
  • Tinkerbell

    30.04.2020 09:20
    Ovaj A.V. mi je najsumnjiviji.
  • G...

    30.04.2020 08:43
    @...
    Volim tako pametne ljude. Cudi me da nisi vec na nekoj funkciji kada si tako pametan i sve znas
  • ...

    30.04.2020 07:46
    Ovo je samo pandur koji je malo vise smetao "kolegama". Nista drugo.

    Da li primecujete da skoro pa isti broj policajaca zavrsi skolu u Kamenici a isti broj godisnje "padne" zbog necega?

    Mozete da zamislite kako je njima tesko ovih meseci? Nema dodatnih prihoda. Nema pracenja konvoja neregistrovanih kola po autoplacevima. Nema ortackog zavrsavanja kazni. Nema statiranja po splavovima i kaficima, obezbedjenja i slicno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.