Poslanik Đukanović: Palio sam baklju sa svoje zgrade, nisam prekršio zabranu

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović potvrdio je da je sinoć oko 20.30 palio baklje, ali da je to činio sa svoje zgrade i da time nije prekršio policijski čas.

On je u kratkoj izjavi za Danas naveo da je baklju palio sa terase, iako se na video snimcima koji kruže po društvenim mrežama vidi da je bio na krovu višespratnice.

Podsetimo, juče je, nakon akcije "Bukom protiv diktature" u Novom Sadu, Beogradu i Nišu preko razglasa desetak minuta puštano "Hej, hej Đilase, vrati pare lopove". U Nišu i Beogradu su pristalice vladajuće stranke čak i palile baklje na krovovima zgrada. Na ovu akciju podrške vlastima je pozvao poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović, a poziva je bilo i na društvenim mrežama.

Poslanik Demokratske stranke (DS) i član Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Balša Božović zatražio je danas od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da mu da informaciju o broju osoba koje su privedene zbog sinoćnjeg "organizovanog divljanja huligana" u vreme zabrane kretanja.

  • Živković

    05.05.2020 18:27
    Napuštanje stana, dakle izlazak na hodnik samo, je kršenje naredbe o ograničavaju kretanja. Tako ona glasi. Mislim da to malo ko zna u Srbiji.
  • Bagra

    01.05.2020 16:08
    I olos
    Vidljivi sa krovova
  • B

    01.05.2020 04:28
    SNS = bolest
    Najstroze mere za normalne ljude, a mafijasima i njihovim slugama je sve dozvoljeno. Najveci broj zarazenih, mrtvih u regionu, a bagra krstari ulicama i proziva nekakvu opoziciju. Zlotvori pale baklje i vatromet, testiraju koliko normalan narod moze da izdrzi. Nemoj da se ponovi oktobar 2000. Ovog puta Vucic i ostali su sami, sve okolne zemlje su clanice NATO i trebalo bi da razmislja o svom ponasanju. Ako ima cime...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.