VIDEO: U Nišu propala bakljada naprednjaka, među okupljenima i predsednik gradske opštine

Grupa od četrdesetak mladića okupila se u vreme policijskog časa u niškom naselju Palilula, kako bi sa krovova zgrada napravili bakljadu, a kako izveštava reporter Južnih vesti sa lice mesta, nakon dolaska policije okupljeni su se razišli i nisu uspeli u nameri.

Kako javljaju Južne vesti, među okupljenima je primećen i predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Ždrale.

Kada je prekinut lajv prenos Južnih vesti na Fejsbuku, na novinare ovog medija je bačena i staklena čaša, a i jedan automobil je velikom brzinom prošao tik pored njih.

Opširnije čitajte na sajtu Južnih vesti.

Kako je bilo na večerašnjem "šerpanju" u Novom Sadu čitajte OVDE, a o kontraakciji pristalica SNS-a opširnije OVDE.

  • Radovan Treci

    02.05.2020 06:50
    Stendap komendija
    Jadnici ,treci deo!
  • Dejan

    01.05.2020 22:21
    24h Huligan
    Njihov sef jedino zna da organizuje huligane da prave nered i da vodi 24h kampanju jer zna da nije prevario Nikolića i da nije bilo belih listića nikada ne bih bio u ovoj poziciji, pa se plaši, a ima i veliki razlog, a to da se desio narod.
  • Dejan

    01.05.2020 22:06
    U Novom Sadu je to nemoguce. Skoro savrseno radi Bosansko-Naprednjacka Mafija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.