Pravo na 100 evra ima 5,5 miliona građana, prijave onlajn ili telefonom

Pravo na 100 evra pomoći iz Paketa mera ima oko 5,5 miliona građana Srbije, navelo je Ministarstvo finansija na svom nalogu na Instagramu.
Pravo na 100 evra ima 5,5 miliona građana, prijave onlajn ili telefonom
Foto: Pixabay
Kako se navodi, Ministarstvo finansija omogućiće svim građanima koji imaju pravo na ovaj iznos i žele da novac dobiju da se za njega prijave preko portala Uprave za trezor ili telefonom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Право на 100 евра помоћи из Пакета мера има око 5,5 милиона грађана Србије. Министарство финансија омогућиће свим грађанима који имају право на овај износ, и желе да новац добију, да се за њега пријаве електронским путем преко портала Управе за трезор, или путем телефона. Број телефона биће објављен пред 15. мај када почиње да ради контакт центар. Приликом позива или онлајн пријаве биће неопходно да оставите име и презиме, број личне карте и матични број, као и име банке у којој већ имате рачун, или у којој желите да вам наменски рачун буде отворен.

A post shared by Министарство финансија (@ministarstvo_finansija) on

 
Broj telefona biće objavljen pred 15. maj kada počinje da radi kontakt-centar.
 
Prijave će trajati do 5. juna, a isplata će početi 1. juna.
 
Prilikom poziva ili onlajn prijave biće neophodno da građani ostave svoje ime i prezime, broj lične karte i matični broj, kao i ime banke u kojoj već imaju račun, ili u kojoj žele da im namenski račun bude otvoren, kaže se u objavi na Instagramu.

Komentari 100

  • Iva

    25.05.2020 07:52
    Sramota!
    Nestalo je vise od milion ljudi u odnosu na boravku spisak jer Voda ne priznaje pravo onima kojima je l.k.bila nevazeca ,nisu glasaci znaci i sto da im se daje uzalud,da su glasaci uvek bi na vreme l.k.produžili.
    Sramota ,tobož daje svima ,a zar onaj ko nije l.k mogao produžiti Mozda nije i najugroženij?Mozda je nepokretan,dementan i ima prihode za lekove ?Sve bude i prodje,samo bruka traje doveka.......
  • Jova

    22.05.2020 13:31
    Produzila licnu kartu
    Produzila sam licnu kartu, a istekla mi je pre vanrednog stanja. Podnela sam prijavu za tih sto evra i odbijena sam, a licna karta mi vazi, ne razumem u cemu se radi, da li je jos neko u ovakvoj situaciji?? Reklamirala sam sajtu... stvarno glupo od drzave
  • Jakov

    13.05.2020 10:30
    Smesni ste sa ovim izjavama ,,prodali se za 100e" ,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.