Skoro celo selo kod Leskovca zaraženo virusom korona

U vlasotinačkom kraju, u selu Jakovljevo vlada prava lokalna epidemija, izjavio je danas direktor bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević.
Skoro celo selo kod Leskovca zaraženo virusom korona
Foto: Pixabay
On je dodao da je skoro celo jedno selo zaraženo korona virusom.
 
Dimitrijević kaže da i u specijalnoj bolnici u Leskovcu ima najviše pacijenata upravo iz tog sela.
 
"Imamo najviše pacijenata iz tog sela. Skoro celo selo je zaraženo. Svi su oni međusobno načinili kontakte. Takođe, na lečenju nam je cela jedna petočlana porodica iz Bojnika. Nažalost, trend porasta se u ovom trenutku seli iz gradskih u te male, takoreći zatvorene, seoske sredine, u cele porodice", kazao je Dimitrijević, prenosi jugmedia.rs.
 
U kovid bolnicu u Leskovcu do jutros je primljeno 13 novih pacijenata, a kako je rekao Dimitrijević, svi su iz Jablaničkog okruga, najviše iz Bojnika i Vlasotinca.
 
Inače, u kovid bolnici u Leskovcu trenutno se nalazi 126 pacijenata od kojih je 85 još uvek pozitivno na korona virus, za 27 se čeka drugi negativni nalaz, a za 14 se još uvek čekaju rezultati testova.
 
Dimitrijević kaže da se svi pacijenti u leskovačkoj specijalnoj bolnici trenutno osećaju dobro, a da od njenog formiranja u toj zdravstvenoj ustanovi od virusa korona nije preminuo nijedan pacijent.
  • Građanin Beočina

    05.05.2020 19:17
    Nisu
    Garant.
  • Lajavi

    05.05.2020 19:00
    @Pridrzavali
    Kako ti možeš da znaš da su se pridržavali propisanih mera?
  • Pridrzavali

    05.05.2020 18:24
    Se mera
    I sta sad?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija