Sudovi u Srbiji rade od ponedeljka uz određene mere

Sudovi u Srbiji počinju sa normalizacijom rada od ponedeljka 11. maja, uz pravila ponašanja zaposlenih i stranaka koje je na današnjoj sednici doneo Visoki savet sudstva.
Sudovi u Srbiji rade od ponedeljka uz određene mere
Foto: Pixabay
U zaključku najvišeg sudskog organa, u koji je Tanjug imao uvid, propisane su obaveze zaposlenih, zatim svih službi u sudu, kao i stranaka koje ulaze u sud i koja će važiti do proglašenja prestanka epidemije Covida 19, radi zaštite zdravlja.
 
Visoki savet sudstva je naložio predsednicima sudovima da donesu Pravila ponašanja zaposlenih i stranaka i da ih do petka 8. maja u podne istaknu na ulaz u sudove i svoje sajtove.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija