Policija prikuplja podatke o širenju virusa korona u Zabeli

Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu tražilo je od policije da prikupi sve informacije vezane za postupanja vezana za zaštitu osuđenika tokom epidemije.
Policija prikuplja podatke o širenju virusa korona u Zabeli
Foto: Pixabay
Ovakav postupak tužilaštva izazvale su informacije o čak 83 osuđenika iz poluotvorenog odeljenja koji su oboleli od korona virusa.
 
Nezvanično, prvo su obolela dvojica zaposlenih, a kasnije je utvrđeno da ima i obolelih osuđenika, čiji je broj iz dana u dan rastao.
 
Što se tiče samog Požarevca, u njemu je 36 zaraženih, ali od ovog broja treba oduzeti 11 izlečenih, što, na kraju, iznosi 25 obolelih.
 
U ostalim opštinama Braničevskog okruga situacija je poslednjih dana nepromenjena: u Petrovcu na Mlavi obolele su četiri osobe, u Žabarima dve, a po jedna u Velikom Gradištu i Žagubici.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija