Mali: Uplaćen minimalac za više od milion zaposlenih

Danas smo uplatili po 30.367,04 dinara za 1.051.000 zaposlenih u 232.000 privrednih subjekata, objavio je Sinisa Mali na svom Instagram profilu.
Mali: Uplaćen minimalac za više od milion zaposlenih
Foto: 021.rs
Prema njegovim rečima, u tu svrhu država je izdvojila skoro 32 milijarde dinara.
 
"Trezor je počeo da radi jutros u šest sati kako bi novac što pre bio na računima poslodavaca, a koji će oni zatim uplatiti na tekuće račune zaposlenih", napisao je Mali.
 
"Ponosni smo što je naša država dovoljno jaka i stabilna i što može da pruži podršku zaposlenima i poslodavcima!", dodao je.
  • Keti

    08.05.2020 21:04
    Zanima me da li ja kao radnik kome poslodavac treba da uplati taj minimalac, mogu da dam broj racuna od muza, na ciji racun imam ovlascenje? Nemam otvoren racun na svoje ime jer sam dobijala platu na ruke a sad nemam vremena da otvorim racun jer je rok do ponedeljka.
  • Malo mo*gen

    08.05.2020 10:24
    Minimalci
    Ni mi dinara nismo dobili...iako je gazda rekao dace...ne lipsi magare do zelene trave,ako ista i bude.dva meseca dinara nismo dobili,racuni se nakupili...minimalci juce legli na racune firmi,znam da su neki odmah uplacivali radnicima,ali nasa firma nista...
  • lud zbunjen nenormal

    07.05.2020 22:26
    dal je moguce da gazde uplate minimslac i satro posle jednog minuta uplate platu od 4000hiljde ko koga zajebava

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija