Stipendije mladim istraživačima

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je danas da je objavilo preliminarne rezultate 20. javnog poziva za stipendiranje studenata doktorskih akademskih studija i uključivanje u rad akreditovanih naučno-istraživačkih organizacija.
Stipendije mladim istraživačima
Foto: Pixabay
Objavljeni su i preliminarni rezultati 19. javnog poziva za stipendiranje mladih istraživača – učenika završnih razreda srednjih škola koji su osvojili jedno od prva tri mesta na međunarodnim olimpijadama u 2019. godini.
 
Na poziv za stipendiranje studenata doktorskih akademskih studija, koji je objavljen 26. decembra prijavilo se  218 kandidata, a na poziv za stipendiranje učenika završnih razreda srednjih škola prijavilo se ukupno pet kandidata.
 
Na preliminarne rang liste kandidati imaju pravo prigovora zaključno sa 12. majem, uz obavezu prilaganja relevantne dokumentacije kojom dokazuju navode iz prigovora. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.