Vranje i dalje žarište

U Vranju je potvrđeno još pet slučajeva korona virusa, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu grada.
Vranje i dalje žarište
Foto: Pixabay
Kako se navodi, juče su poslati uzorci 321 osobe u laboratorije u Nišu i Beogradu, a danas su dobili rezultate 90 uzoraka, od kojih je pet pozitivno na korona virus.
 
U odvojenokm saopštenju na sajtu grada Vranja navodi se da je u taj grad na jugu Srbije došla delegacija kineskih medicinskih stručnjaka koju predvodi predstavnik Centra za kontrolu bolesti Peng Džićijang.
 
"Najnoviji slučaj pokazuje da je izolovano žarište otkriveno na vreme i vrlo brzo stavljeno pod kontrolu i to je najbolji način u borbi sa epidemijom do njenog potpunog gašenja", rekao je infektolog iz kineskog tima Lin Binglijang, a navodi se u saopštenju grada. 
 
Vranje je uz Leskovac i Negotin ponovo postalo žarište korona virusa proteklih dana. Najviše zaraženih u ovom gradu je poteklo iz fabrike nameštaja.
  • Milun

    20.05.2020 21:02
    Daće bog da Srbija bude ka mi iz Crne Gore koji smo blizu odjave epidemije.

  • Nikola

    20.05.2020 20:14
    U Vranje nema laganje, 100 testiranih-200 pozitivnih. Vojvodjani, hitno postavljajte punktove!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija