FOTO, VIDEO: Švercer cigareta izazvao težak udes dok je bežao od policije, jedna osoba poginula

Jedna osoba je poginula, a dve teško povređene u udesu koji se jutros oko 7:30 časova dogodio na Ibarskoj magistrali u mestu Preljina kod Čačka.
U čačansku Opštu bolnicu primljene su dve povređene osobe koje nisu životno ugrožene, potvrdila je za RTS dr Biljana Kočović iz te zdravstvene ustanove. Jedan pacijent upućen je kod ortopeda na pregled, dok se za drugog čekaju nalazi.
 
 
Do nesreće je došlo na delu puta od Čačka do Kraljeva kada je vozač "fijata" E.F. prešao je u suprotnu stranu kolovoza u kritičnom trenutku. Tada je došlo do direktnog čeonog sudara, sa automobilom marke "Kia rio" kragujevačkih registarskih tablica, čiji je vozač pogionuo. Automobil marke "fijat" je udario u još jedan automobil "Reno", a u pitanju je taksista iz Čačka.
 
Nakon ovog trostrukog sudara "Reno" i "Kia" završili su u kanalu pored puta, a vozač koji je izazvao udes, izašao je iz svog slupanog automobila i pokušao da trčeći pobegne sa lica mesta.
 
Policijaci su ga sustigli i uhapsili.
 
 
Brzo je utvrđeno da je vozač "fijata" prethodno bežao od policije, jer nije želeo nekoliko kilometara da se zaustavi na znak policije, koja ga je pratila sa uključenom rotacijom.
 
Kada je E. F. uhapšen, utvrđeno je da on u gepeku automobila ima veliku količinu švercovanih cigareta. Pretpostavlja se da je to razlog njegovog bežanja od policije.
 
 
Po nalogu nadležnog tužioca određeno mu je zadržavanje do 48 časova, a na licu mesta u toku je uviđaj.
 
 
  • Zekonja

    21.05.2020 13:18
    .
    šta je ovo 1993. god?
    Zašto bi neko to radio sad kad je zlatno doba stiglo?
    Saučešće nastradalima.
  • pawlle

    21.05.2020 13:09
    cini se da begunac nije imao pravi br tel da zove i pustili bi ga
  • Vozač

    21.05.2020 12:45
    Neko treba da objasni policiji da ovo nije devetnaesti vek i da postoji radio veza. Ovako su zbog par hiljada dinara pdv-a napravili lančanu reakciju koja se završila tragično.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija