Za ulazak u Srbiju od danas nije potreban negativan test

Za ulazak u Srbiju od danas više nije potrebno imati negativan test na virus korona niti posebnu dozvolu za domaće i strane državljane, odlučila je Vlada Srbije.
Za ulazak u Srbiju od danas nije potreban negativan test
Foto: 021
Na jučerašnjoj sednici odlučeno je da više ne postoji ni mera upućivanja u samoizolaciju pri dolasku u Srbiju.
 
Krizni štab je to preporučio Vladi Srbije pre dva dana, a na osnovu analize trenutne epidemiološke situacije.
 
Svima koji ulaze u Srbiju biće uručivana zdravstvena upozorenja u kojima se navodi da ulaze na teritoriju na kojoj virus još uvek cirkuliše, kao i načini prevencije infekcije.
 
Premijerka Srbije Ana Brnabić je, najavljujući sednicu Vlade, rekla da odluka Vlade neće biti politički motivisana već da će biti doneta na osnovu stava struke.
 
Za ulazak u Srbiju od danas više nije potrebno imati negativan test na virus korona niti posebnu dozvolu za domaće i strane državljane, odlučila je Vlada Srbije.
  • vodoinstalater

    22.05.2020 11:00
    Šta je ovo, uvoznički lobi u akciji? Kada nema dovoljno, ajd da uvozimo makar i virus. Od četvorodnevne zabrane izlaska iz stana do ovog danas.
  • mirnoca

    22.05.2020 10:56
    @Svetislav 22.05.2020 • 08:40
    .... E pa dragi moj narode nadam se da ćeš se makar malo osvestiti i uvideti kako si nasamaren i ko te jaše..."

    nece se osvestiti niti ce ikad , das svakom po 100 evra i svi mirni ko bubice
  • Djole

    22.05.2020 10:42
    Lepo su na njuz.net napisali da ce biti dovoljno reci na granici "nemam koronu majke mi"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".