Predložite heroje pandemije, bira se njih 10

Delegacija Evropske unije u Srbiji raspisala je konkurs za izbor 10 heroja tokom pandemije kovida-19, a može biti predložen svako ko je olakšavao život građana za vreme pandemije na bilo koji način.
"Heroji su volonteri, prodavci, komšije, nastavnici koji drže časove na daljinu, policajci, vaša tetka, roditelj, strina, ujak ili poštar koji vam je i pored svega doneo važno pismo tokom pandemije koja je zahvatila čitav svet", navedeno je u tekstu konkursa.
 
Delegacija EU pozvala je građane da predlože i heroje i način na koji žele da im zahvale, popune prijavu, podele je preko društvenih mreža i pozovu prijatelje da glasaju, a 10 izabranih heroja dobiće po dve avionske karte za neku od zemalja Evropske unije.
 
Više detalja o konkursu dostupno je na internet stranici onisuheroji.rs.
  • Nebojša

    23.05.2020 15:01
    Predlog
    Taksisti. Uprkos riziku rade u najmanjem zatvorenom prostoru od svih, a i medicinare su za džabe vozili na posao i s posla. Pri tom oni pošto nemaju radno vreme nisu radili zato što ih je neki poslodavac gazda naterao pod pretnjom otkaza.
  • H

    23.05.2020 08:04
    Predlažem lekarke i majke
    Konkretno, predložila bih sve epidemiološkinje i infektološkinje koje su imale decu mladju od 7 godina. Ako to nije žrtva, ne znam šta je.
  • Novosađanka

    23.05.2020 07:35
    Ta nemojte kasti
    Zna se...JEDAN ČOVEK.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija