Ubio se bivši reprezentativac i igrač Vojvodine Miljan Mrdaković

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Miljan Mrdaković izvršio je samoubistvo u stanu u Beogradu, javljaju beogradski mediji.
Policija je u stanu zatekla telo poznatog fudbalera sa prostrelnom ranom na glavi.
 
Mrdaković je rođen 1982. godine u Nišu. Posle prvih koraka u Radničkom, proveo je tri godine u mlađim kategorijama Partizana, odakle je prešao u Anderleht.
 
Tokom karijere je nosio dres desetak klubova, a tri puta se vraćao u OFK Beograd, gde je i završio karijeru 2017. godine.
 
Bio je član Vojvodine, Rada, Genta, Salcburga, Metalista iz Harkova, Gimaraisa, Makabija iz Tel Aviva, Šandonga, Apolona, Etnikosa, AEK-a, Enosisa i Levadijakosa.
 
Mrdaković je za mlađe reprezentativne kategorije odigrao devet utakmica, a upisao je tri nastupa za olimpijsku selekciju Srbije na Olimpijskim igrama 2008. godine.
  • Pitanje

    25.05.2020 16:42
    tuga zlo je kad čovek sebi oduzme život, tu smo mi pali na testu kao društvo, kad smo trebali da ga izvučemo...
  • Crni

    23.05.2020 14:04
    Tuga...
    Strašno, mlad momak, sportista... Tuga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija