Od danas isplata 100 evra svima koji su se prijavili

Isplata jednokratne novčane pomoći u iznosu od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti za sve građane koji su se prijavili telefonom ili preko sajta Uprave za trezor počinje danas.
Od danas isplata 100 evra svima koji su se prijavili
Foto: Pixabay
Dnevno će se uplaćivati novac na račune oko pola miliona građana, a tom dinamikom očekuje se da će do 1. ili 2. juna biti završene sve isplate.
 
Poslednji rok za prijavu je 5. jun, a onima koji se budu prijavili poslednjeg dana, novac će biti isplaćen na račune banaka do 7. juna.
 
Prvo isplata ove novčane pomoći počela je za penzionere 15. maja, a za oko 160.000 korisnika novčano-socijalne pomoći 21. maja.
 
Prema podacima Ministarstva finansija, za ovu pompć se prijavilo oko četiri miliona građana.
  • Ja i ja

    25.05.2020 16:47
    Nezeljeni gosti
    Prvi ce uzeti oni koji laju i ujedaju uporno ! I koji pljuju drzavu, jer su tako los mentalitet! Svako ko je uzeo a pljuje, da bog da mu se racun blokirao za sva vremena !
  • Laloš

    25.05.2020 09:24
    Šarena laža
    Sve su lepo objasnili Još samo da objasne na koji način saznati kad smo na redu i da li smo na spisku za isplatu famozni 100 EUR niko se nigde ne javlja sajt za reklamacije non-stop prijavljuje grešku pozoveš banku banka kaže obrati se Ministarstvu finansija
    Jbt. Začarani krug
  • drmr

    25.05.2020 09:21
    hoce li biti dovoljno za sve ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.