Pokrenuta platforma "Dojavi" za pomoć ugroženima

Nevladina organizacija "A11 - Inicijativa za ekonomska i socijalna prava saopštila je danas da je pokrenula platformu "Dojavi" koja će pružiti mogućnost da se objedine informacije kako bi pomoć koja je najugroženijima neophodna do njih stigla najbrže moguće.
Platforma će pružiti mogućnost komunikacije između organizacija, volonterskih grupa, donatora i pojedinaca koji su kroz svoj rad upoznati sa specifičnim problemima na terenu sa kojima se suočavaju različite ugrožene grupe.
 
U međusobnoj komunikaciji, korisnici platforme će moći bliže da se upoznaju sa potrebama svake pojedinačne grupe koja je uneta u bazu podataka, kako bi se raspodela raspoložive pomoći napravila na najbolji način i u skladu sa trenutnom situacijom na terenu, prema stepenu hitnosti i ugroženosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.