Predragu Koluviji i ostalim osumnjičenima za Jovanjicu produžen pritvor

Pritvor Predragu Koluviji i ostalim okrivljenima u aferi "Jovanjica" produžen je za još 30 dana, saopštio je Viši sud u Beogradu.
Predragu Koluviji i ostalim osumnjičenima za Jovanjicu produžen pritvor
Foto: Pixabay
Pored Koluvije, pritvor je produžen i Zdravku Miloševiću, Vladanu Živojinoviću, Petru Živanoviću, Petru Hricaju, Stevanu Holiću, Branislavu Miljeviću, Vuletu Bojoviću i Bobanu Jovanoviću.
 
Pritvor im je produžen, obrazloženo je, zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju na to da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.
 
Protiv navedenog rešenja okrivljeni i njihovi branioci imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu.
 
Koluvija i ostali su okrivljeni da su neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet opojne droge.
  • Lala

    02.06.2020 19:30
    Kao ne znamo da ce ih sve osloboditi posle izbora.
  • Mirko Ivanov

    02.06.2020 16:57
    Bracka ulica 32
    Sve dilere koji ubijaju nasu decu dozivotni rad u rudniku. Ne da mi placamo 5000 dinara svaki dan sto ce biti godinama u zatvorima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.