Suđenje Darku Šariću odloženo 26. put jer je advokat postao deda

Suđenje Darku Šariću i ostalim optuženima za pranje 22 miliona evra, za koje tužilaštvo tvrdi da su zarađeni švercom kokaina, odloženo je danas u Specijalnom sudu u Beogradu, jer se nije pojavio advokat Dejan Lazarević.
Prema rečima jednog od optuženih, Bobana Stoiljkovića, Lazarević je jutros postao deda i zbog toga nije došao na suđenje.
 
"Prihvatamo predlog zamenika tužioca, da nije celishodno razdvajati postupak u odnosu na dvojicu okrivljenih koje brani Dejan Lazarević, jer je postupak u fazi završnih reči. Navode Stoiljkovića, odnosno razlog zbog kog se Lazarević nije pojavio moramo prihvatiti jer se takve životne stvari ne dešavaju svaki dan", rekao je sudija Siniša Petrović i najavio da bi iznošenje završnih reči pred presudu trebalo da počne sutra.
 
Ovo je 26. put da je odloženo ovo suđenje.
  • Pera

    03.06.2020 19:09
    U Svajcarskoj bi posle ovoga advokat sedeo u celiji pored Sariceve. A posto smo mi radikalska prcija, onda je to ovako kako je...
  • Dr

    03.06.2020 17:47
    razlog
    Veoma velik razlog za odsustvo sa suđenja je kada postaneš deda,posebno kada se to dogodi par sati ranije.Da li je ovo opravdanje stvarno i OZBILJNO ?Ovo je za Politikin Zabavnik,poznatu stranu "verovali ili ne ".
  • Stojko

    03.06.2020 17:43
    Zna Zoran Dj. zasto je hteo 6. oktobra da smeni sve sudije, ali su bitange bili protiv toga

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.