Igor Jurić danas daje iskaz tužilaštvu o političaru pedofilu

Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić danas će dati iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom svojih saznanja u vezi sa političarem pedofilom.
Jurić je rekao da je njegovo ispitivanje u tužilaštvu planirano za 12 sati.
 
Više javno tužilaštvo je pre dva dana saopštilo da je formiralo predmet i pozvalo Jurića da, povodom navoda koje je izneo u medijima, iznese bliže podatke koji su neophodni za dalje postupanje nadležnog tužilaštva.
 
Jurić već nekoliko meseci govori da ima saznanja o političaru pedofilu, ali njegov identitet nije saopštio. Te navode je prvi put pomenuo u januaru, prilikom gostovanja na TV Prva, kada je rekao da poseduje informacije o moćnicima koji su pedofili, kao i da se među onima koji seksualno zlostavljaju decu nalazi i jedan političar.
 
"Među njima je poznati političar, koji je poznat na nacionalnom nivou. On će učestvovati u kampanji u predstojećim izborima i građanima svog grada obećavati bolji život. Da imam dokaze, krunske dokaze, ja bih dao. Određene dokaze imam, nemam svedočenja. Imam fotografije sa kamera i to je nešto što mi nije dovoljno da bih čoveka mogao osuditi", rekao je tada Jurić.
 
Ministar policije Nebojša Stefanović je nedavno izjavio da očekuje da tužilaštvo pozove Igora Jurića da pruži sve informacije o slučaju o kojem mesecima govori u medijima.
 
Dan nakon toga došlo je do žustre polemike u Jutarnjem programu na TV Prva, između Jurića i sekretarke MUP-a Biljane Ivković Popović. Govoreći o nestaloj deci i političaru pedofilu, Jurić je sekretarku MUP-a upitao zašto mu nisu pronašli živo dete, misleći na njegovu ubijenu ćerku Tijanu, na šta je ona odgovorila: "A gde ste vi bili tada?" Više o tome čitajte OVDE.
  • Zamena teza

    05.06.2020 21:06
    @ex chapman
    Koliko je meni poznato već je u izradi zakon u kojem će se roditelji obavezati da maloletnu decu puštaju da se šetaju sama i bez ikakvog nadzora posle ponoći u skladu sa dosadašnjim pozitivnim efektima takvog ponašanja.
  • ex chapman

    05.06.2020 10:56
    a gde ste vi bili tada?
    sutra ce sve vas pitati - a gde ste vi bili tada kada vam je ukraden auto? a gde ste bili kada vam je obijena kuca? a gde ste bili kada vam je sin DJ Zeksa zgazio cerku? a gde ste bili kad su politicari "koje ste vi izabrali" pokrali sve? a gde ste bili kada...
    zato vi sami sebe zapitajte sada gde ste sada! pa kad budete znali odgovor, ajde da pricamo!
    dotle je svaka diskucija besmislena!
  • Piško

    05.06.2020 10:26
    ...
    Stavio bih 11.780,00 din na to da je opozicija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.