FOTO, VIDEO: Sudarili se kombi i "bmw" ispred Vlade Srbije, troje mrtvih i osmoro povređenih

Tri osobe su poginule, a osmoro je povređeno u teškom udesu koji se jutros oko šest časova dogodio u Beogradu ispred Vlade Srbije, na uglu Kneza Miloša i Nemanjine, gde su se sudarili kombi lozničkih registarskih tablica i automobil "BMW".
Kako navode Novosti, poginuli su vozač automobila Rade N. (42), kao i Jelena P. (34) i Nikola N. (20) koji su takođe bili u vozilu. MUP navodi da je do saobraćajne nezgode došlo kada je vozač automobila "BMW" prošao na crveno svetlo na semaforu i sudario se sa kombijem. 
 
U Hitnoj pomoći su rekli za RTS da su tri ekipe izašle na teren, i nakon trijaže zatražile pomoć još ekipa. Ukupno sedam ekipa je intervenisalo.
 
Povređeno je osam osoba, od kojih je jedno dete od dve godine, koje je sa povredama glave prevezeno u Urgentni cenatar. Teže povrede dobili su muškarac (50) i žena (30) koji su bez svesti prevezeni na reanimaciju. Svi povređeni imaju povrede grudnog koša, glave i ekstremiteta, rečeno je "Blicu" u Hitnoj pomoći.
 
 
Vatrogasno-spasilačke ekipe su jednu osobu morale da izvlače iz putničkog vozila.
 
 
Saobraćaj je bio otežan, posebno u smeru ka Banjici, a trolejbuski saobraćaj ka Banjici je obustavljen.
 
 
Više informacija biće poznato nakon uviđaja.
 
  • .

    19.06.2020 20:16
    Putnici u kombiju su bili vezani ili ne?
    Verujem da nisu! Siguran sam da nisu.
  • Mima

    19.06.2020 06:18
    @građaninx
    Dete je imalo zakazanu operaciju. Nije umiralo. Na zakazanu operaciju se dođe dan ranije, pretpostavljam da su zbog korone skratili proceduru i ne dozvoljavaju da majka i dete prenoće u bolnici. Zato se krene od kuće na vreme, a ako dolaziš sa strane obezbediš/iznajmiš neki smeštaj. Ne postoji opravdanje za jurcanje i prolaz kroz crveno svetlo.
  • w/e

    18.06.2020 20:40
    Vozac
    Procitah negde da je vozac automobila po profesiji bio profesionalni vozac kamiona. Zanima me samo kako je tek vozio kamion ako ovako vozi auto. Jedna od osobina profesionalnog vozaca je strpljenje, a ne dodavanje gasa na trepcuce zeleno i zuto. Kako li tek svakodnevno voze neprofesionalni vozaci onda?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija