Jutka nije došao na suđenje, policija nije mogla da ga nađe

Bivši predsednik opštine Brus, Milutin Jeličić Jutka, optužen za seksualno uznemiravanje Marije Lukić, danas se nije pojavio na suđenju, kao ni njegov tim advokata, a sudija Aleksandar Kocić rekao je da policija nije mogla da ga nađe.
Na prošlom pretresu određeno je da Jeličić bude priveden.
 
"U policijskoj belešci piše da Jeličić nije pronađen na svojoj adresi. Njegovi branioci su podneli dopise da su sprečeni da prisustvuju suđenju", rekao sudija Kocić.
 
Zamenik tužioca Saša Avramović je predložio sudu da Jeličić bude pritvoren.
 
"Optuženi izbegava da se odazove policiji u Brusu. Zato predlažemo da mu se odredi pritvor. Okrivljeni je bio obavešten o suđenju. Ni prošlog puta ga nismo videli, a nismo ni znali da li je bolestan", rekao je Avramović. Borivoje Borović, punomoćnik Marije Lukić, rekao je da podržava predlog tužioca i da je očito da se manipuliše sudom.
 
"Ovo je signal da sud mora nešto da učini. Marija ga svakog dana viđa na ulicama Brusa, jer je bio u kampanji. Radi se o ruganju pravdi", rekao je Borović.
 
"Obilazi sela u kampanji, a ne može da dođe na suđenje zbog navodne bolesti. Nema smisla. Smatram to manipilacijom. Zaista nisam mogla da verujem da policija nije mogla da ga nađe. Očito da je pobegao i sklonio se iz stana. On može pre svakog ročišta da izmisli da je bolestan i zato je najracionalnije da bude doveden iz pritvora", rekla je Marija Lukić.
 
Sud će naknadno odrediti novi datum i termin suđenja.
  • Scotch Bonnet

    19.06.2020 21:39
    Hahaha...

    Kakva sramota za policiju i naravno vlast.

    Ali kad se bolje razmisli, sramotu nemoju oni koji isto tako nemaju ni trunku moralne vrednosti.

    Tako je to kada sama vlast nema ni trunke integriteta i kredibiliteta. O korupciji i samoj bahatosti neću ni da počinjem.
  • Novosađanka

    19.06.2020 18:37
    Ta nemojte kasti
    Možda ga je pojeo dinosaurus.
  • Lana

    19.06.2020 18:05
    Jutka
    Hvala bogu sto ta momcina nije moj muz ha ha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.