VIDEO: Virusom korona zaraženo 20 lekara i 40 sestara u Novom Pazaru, pacijenti se prebacuju u druge gradove

Virusom korona zaraženo 20 lekara i gotovo 40 medicinskih sestara Opšte bolnice u Novom Pazaru, rekao je njen direktor Meho Mahmutović za RTV Novi Pazar.
VIDEO: Virusom korona zaraženo 20 lekara i 40 sestara u Novom Pazaru, pacijenti se prebacuju u druge gradove
Foto: Marija Erdelji
Ocenio je da je virus mutirao i rekao da pacijenti, koji su se poslednjih dana javljali za pomoć, imaju znatno težu kliničku sliku.
 
"Imamo mnogo ozbiljnih pacijenata i zabrinjavajuće je da su svi koji su došli u poslednjih petnaestak dana, ozbiljno iscrpljeni, sa ozbiljnim upalama pluća. Najlakši su oni sa temperaturom, kašljem i malaksalošću", izjavio je Mahmutović.
 
Mahmutović je kazao da se epidemija brzo širi i da je bolnica veoma blizu maksimalne popunjenosti.
 
Dodao je da je danas 12 pacijenata transportovano u beogradski Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa. Na društvenim mrežema građani objavljuju snimke kako se pacijenti odvoze u druge bolnice.
 

  • RMosha

    24.06.2020 13:35
    samo u smrdoslaviji
    Smetaju lizaci kasika a ne smetaju Egzit i krcato setaliste i najlon ?
  • Drmrpr

    24.06.2020 12:33
    Ti si Meho mutirao kao i Spahić, Ćorović, Ganić. Nesposobni ste i neznalice. Jesino što znate je da sednete u fotelje. Boli vas briga jer nikom ne odhovarate a rasim vas štiti.
    Nije virus mutirao kolege nego su se ljudi već oboleli kasno javili u bolnicu jer ste ih privatno lečili.
    Vaše radno mesto je svako jutro na kaficu i ćevape, u bolnicu ni ne dolazite ni u zavod osim kada treba da se slikate pred kamere.
    Da se smeni ova ekipa koja decwnijama uništvava zdravstvo u Pazaru.
  • Stanoje

    24.06.2020 07:40
    Naša vlast se smijala Švedskoj, Nemačkoj, Beneluxu....... A šta se sada dešava u Srbiji? To sami bog više nezna. Bitni su blii izbori i vlast, a narod ko j..e!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.