Zaraženi virusom korona preminuo u Vranju, još 17 inficiranih

U Vranju, gde je danas uvedena vanredna situacija zbog povećanog broja zaraženih virusom korona, kovid je potvrđen kod 17 osoba od ukupno 50 testiranih, a preminula je još jedna osoba starosti 44 godine, najnoviji su podaci Zavoda za javno zdravlje Vranja.
Zaraženi virusom korona preminuo u Vranju, još 17 inficiranih
Foto: 021.rs
Uzorci 50 testiranih uzeti su u petak i subotu, a čeka se rezultat testiranja za još 13 osoba, rekao je za Tanjug epidemiolog Zavoda za javno zdravlje Vranja Slađan Stanković.
 
Naveo je da je od početka epidemije u Pčinjskom okrugu virus korona potvrđen kod 692 osobe, od čega u Vranju kod 561 osobe, u Surdulica kod 62, Vladičinom Hanu kod 32, Bujanovcu kod 26, Preševu kod osam, Trgovištu kod pet i Bosilegradu kod dve osobe.
 
Od početka epidemije u Vranju je preminulo devet osoba, u Surdulici četiri, Vladičinom Hanu i Bujanovcu po dve osobe, dok je u Trgovištu preminula jedna osoba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija