Zelenović: Vučić se igra zdravljem građana Šapca

U Šapcu ima 150 zaraženih od virusa korona, da smo imali više testova, bilo bi ih 1.000, napisao je na svom tviter nalogu gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, reagujući naizjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su vlasti u Šapcu "izmislile vanrednu situaciju".
Zelenović: Vučić se igra zdravljem građana Šapca
Foto: 021.rs

"Zašto se predsednik SNS igra zdravljem i bezbednošću građana Šapca", upitao je Zelenović.

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da vlasti u Šapcu nisu u stanju da priznaju izborni poraz, pa su izmislile vanrednu situaciju i to da nemaju testove za koronavirus kako bi ostali još sedam do deset dana na vlasti.

  • Mirka

    05.07.2020 01:08
    SATELIT
    Čovek laže u vidu zanata.Ministar koji je uništio pravosudni sistem i reformisao ga na ogromnu štetu svih građana Srbije mu je ostavio zlo u amanet.
  • Oto

    04.07.2020 21:38
    Kako Vas vise nije sramota pa koliko placa taj sns
  • Marko

    04.07.2020 21:38
    uzas
    Zelenovicu je bitnije da bude jos neki dan na vlasti, nego zivoti i zdravlje ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija