Arena u Beogradu danas postaje kovid bolnica za 500 pacijenata

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će, posle čišćenja i dezinfekcije Štark arene, vojska danas postaviti krevete.
Arena u Beogradu danas postaje kovid bolnica za 500 pacijenata
Foto: 021.rs (arhiva)
"Arena treba da primi 500 zaraženih sugrađana, a otvara se da bi se rasteretili kapaciteti bolnica. Na taj način bi oni koji imaju lakšu kliničku sliku mogli da budu tu, a ne u bolnicama", rekao je Vesić.
 
"Arena će do podneva biti spremna za prijem pacijenata", napisao je Vesić na Fejsbuku.
 
Prvi pacijenti bi, prema njegovim rečima, u najveću dvoranu na Balkanu trebalo da budu smešteni već danas, dok će još 240 mesta biti obezbeđeno u Ortopedskoj bolnici na Banjici koja se vraća u kovid sistem.
 
Za vreme prvog udara korone, od marta do maja, nije bilo potrebe da se Arena pretvara u privremenu bolnicu, pošto su bili dovoljni kapaciteti Hale 1 Beogradskog sajma.
  • s.

    06.07.2020 20:17
    kreveti
    Nemoguće da niko ne primećuje zarđale krevete koji su ko zna gde stajali decenijama.O dušecima, onim vojnim iz tri dela, ćebadima i jastucima ne smem ni da mislim.
  • ...

    06.07.2020 14:02
    Da se napravi u bolnicama mesta za sve sa pobedničke SNS zabave kao i za navijače. Za creme de la creme ovog raspada od države.
    Penzionere nigde, oni su zaokružili život 21.06. Više im ni ljubav ne izjavljuje. Što ih više crkne, to bolje.
  • Doktor

    06.07.2020 10:14
    Tamo se vise gine od smrada prljavih srBskih carapa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.