Arena u Beogradu danas postaje kovid bolnica za 500 pacijenata

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će, posle čišćenja i dezinfekcije Štark arene, vojska danas postaviti krevete.
Arena u Beogradu danas postaje kovid bolnica za 500 pacijenata
Foto: 021.rs (arhiva)
"Arena treba da primi 500 zaraženih sugrađana, a otvara se da bi se rasteretili kapaciteti bolnica. Na taj način bi oni koji imaju lakšu kliničku sliku mogli da budu tu, a ne u bolnicama", rekao je Vesić.
 
"Arena će do podneva biti spremna za prijem pacijenata", napisao je Vesić na Fejsbuku.
 
Prvi pacijenti bi, prema njegovim rečima, u najveću dvoranu na Balkanu trebalo da budu smešteni već danas, dok će još 240 mesta biti obezbeđeno u Ortopedskoj bolnici na Banjici koja se vraća u kovid sistem.
 
Za vreme prvog udara korone, od marta do maja, nije bilo potrebe da se Arena pretvara u privremenu bolnicu, pošto su bili dovoljni kapaciteti Hale 1 Beogradskog sajma.
  • s.

    06.07.2020 20:17
    kreveti
    Nemoguće da niko ne primećuje zarđale krevete koji su ko zna gde stajali decenijama.O dušecima, onim vojnim iz tri dela, ćebadima i jastucima ne smem ni da mislim.
  • ...

    06.07.2020 14:02
    Da se napravi u bolnicama mesta za sve sa pobedničke SNS zabave kao i za navijače. Za creme de la creme ovog raspada od države.
    Penzionere nigde, oni su zaokružili život 21.06. Više im ni ljubav ne izjavljuje. Što ih više crkne, to bolje.
  • Doktor

    06.07.2020 10:14
    Tamo se vise gine od smrada prljavih srBskih carapa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.