Čedomir Jovanović iz bolnice: Sačuvao me kiseonik, doktori zaustavili širenje upale pluća

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović javio se iz bolnice, poručujući da su doktori uspeli da mu zaustave širenje upale pluća.
"Kiseonik me je sačuvao i još mi je neophodan da bih što više odmarao pluća koja se bore sa virusom. Polako obaramo temperaturu i smirujemo krvni pritisak. Lekari su stalno sa mnom i na svaku promenu reaguju modifikacijom terapije", objavio je Jovanović na svojoj Fejsbuk stranici.
 
Po njegovim rečima, imao je problema i sa snom.
 
"Drugu noć zaredom sam uz njihovu podršku uspeo da odspavam nekoliko sati, pošto su našli rešenje za bolove koji su me kidali čitave nedelje. Čuvajte se. Odustaću nikad", navodi se u objavi.
 
Jovanović je prošle nedelje primljen na Infektivnu kliniku, zbog pogoršavanja zdravstvenog stanja. 
 
  • Nina

    07.07.2020 12:14
    A braunila stavljena naopako!
  • Tako

    07.07.2020 03:14
    Biva
    Kada umisli da mu virus nista ne moze. On je jedini, jedinstven, neponovljiv, rodjen da rusi pravila. On mora da odnese cokoladice i sampanjac, da zadjuska sa gazdom i njegovim podanicima. Zelim da ozdravi sto pre, pa neka malo razmisli, da smo pred necim sicusnim svi isti.
  • Vozac

    06.07.2020 17:36
    Propaganda
    Dzet-set u Srbiji dobio nalog od gazde preko bare da reklamira koronu. Posle ce vakcinu da reklamira po istom nalogu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.