Dva kandidata za novog generalnog direktora RTS, prijava Bujoševića odbačena zbog izostanka potpisa

Upravni odbor Radio-televizije Srbije danas je razmotrio pristigle prijave kandidata za imenovanje generalnog direktora po raspisanom javnom konkursu.
Blagovremeno je stiglo pet prijava, od kojih su dve validne, a tri su odbačene, među kojima je prijava aktuelnog v.d. generalnog direktora RTS Dragana Bujoševića.
 
Pregledom prispelih prijava, Upravni odbor je konstatovao da su uslove ispunili Vasko Vasović i Marko Milutinović.
 
Upravni odbor je konstatovao da uslove ne ispunjavaju Svetislav Nedeljković (u pogledu radnog iskustva na rukovodećim poslovima u trajanju od 10 godina), Vladimir Palikuća (takođe u pogledu radnog iskustva na rukovodećim poslovima u trajanju od 10 godina), kao i Dragan Bujošević.
 
Njegova prijava na konkurs nije bila potpisana, saopštio je Upravni odbor RTS.
 
"U skladu sa čl. 5 Pravilnika o postupku i uslovima izbora imenovanih lica, Upravni odbor će, nakon razgovora sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa, odluku o imenovanju generalnog direktora doneti u roku od 45 dana od dana otvaranja prijava na konkurs", naveo je Upravni odbor javnog servisa.
  • Долма

    07.07.2020 10:46
    Е па сад'
    Пуко нам је жути Бујке ко кинеска звечка!
  • Lale

    07.07.2020 10:06
    Napustio RTS jer od jeseni krece "Nije srpski cutati"
    Jel tako Bujke? Hoce li i ta nova emisija biti radikalska propaganda, imas uzora Marica...
  • Pera

    07.07.2020 09:32
    Ko li ce sada biti upravni Vuciceve TV Bastilje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija