Vanredna situacija ukupno u 20 opština u Srbiji

U Srbiji je do sada vanredna situacija zbog pogoršanja epidemiološkog stanja proglašena u ukupno 20 gradova i opština.
Vanredna situacija ukupno u 20 opština u Srbiji
Foto: Pixabay
Usled pogoršanja epidemiološke situacije, izazvane širenjem zarazne bolesti covid-19, Štab za vanredne situacije Kruševca doneo je odluku o proglašenju vanredne situacije na teritoriji tog grada.
 
Odluka je doneta u skladu sa predlogom Zavoda za javno zdravlje Kuševac, a donete mere stupaju na snagu u sredu, u sedam sati, navedeno je na sajtu grada.
 
Štab za vanredne situacije opštine Nova Varoš proglasio je danas vanrednu situaciju na teritoriji cele opštine zbog širenja virusa kovid-19, navodi se na sajtu opštine.
 
Prethodno danas je u opštinama Brus i Čajetini proglašena vanredna situacija, saopštili su Štabovi za vanredne situacije tih opština.
 
Vanredna situacija podrazumeva preduzimanje posebnih mere za sprečavanje širenja novog korona virusa.
 
Pored Brusa i Čajetine, vanredna situacija je prethodno proglašena u Bogatiću, Vladiničinom Hanu, Lučanima, Beogradu, Novom Pazaru, Tutinu, Kragujevcu, Vranju, Ivanjici, Šapcu, Čačku, Kraljevu, Arilju, Požegi, Užicu i Priboju.
  • Dada

    07.07.2020 18:20
    A sta cemo sa Novim Sadom ?Od juce fo dananas 55 obolelih samo u N.S
  • Djole

    07.07.2020 18:18
    Nase sorabske zasluge
    Mi smo u vanrednoj situaciji jos od 1989.
    Slobo Srbine...Aco Srbine...
  • pajo patak

    07.07.2020 18:04
    a
    koliko ih je jos ostalo ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.