Dačić i Palma optužili opoziciju za "haos, incidente i nasilni upad u Skupštinu"

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da ta stranka osuđuje, kako su naveli, "haos, incidente i nasilni upad u Narodnu skupštinu".
Dačić i Palma optužili opoziciju za "haos, incidente i nasilni upad u Skupštinu"
Foto: 021.rs
"Nema nikakve dileme da je ovo odgovor opozicije na poziv (predsednika Srbije Aleksandra Vučića) na jedinstvo u borbi protiv korone i u odnosu na državne izazove sa kojima će se Srbija suočavati. U Skupštinu se ulazi izborima, a ne putem ulice. Ovim se nanosi šteta i Srbiji u celini, ali i ugrožavaju životi ljudi", ocenio je Dačić.
 
Ispred Narodne skupštine održavaju se demonstracije, koje su usledile nakon što je Vučić najavio nove restriktivne mere usled epidemiološke situacije izazvane širenjem korona virusa.
 
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma za "nasilje" je optužio opozicione političare.
 
"Građani su 21. juna na izborima odlučivali ko treba da uđe u Skupštinu. Ovo nasilje ispred Skupštine su organizovali propali političari, koji su nemoćni da ostvare bilo kakav rezultat na izborima, pa nasiljem pokušavaju da dođu na vlast", saopštio je Marković.
 
On je ocenio da su demonstranti koji su pokušali da uđu u zgradu parlamenta počinili "teroristički akt", a naveo je da vođe tog "terorističkog čina moraju biti uhapšeni istog trenutka".
  • Građanin

    08.07.2020 14:02
    Grad
    Hmmm.Ova dvojica veoma dugo parazitiraju na grbači građana Srbije.A setimo se samo "Insajdera" i njihovih ruku do lakata u kriminalu i korupciji.Svakako kandidati za prvi red na optuženičkoj klupi,uz naravno "Svevišnjeg"!!!
  • .. volovi jaram trpe

    08.07.2020 12:22
    šlihtara
    Ajde Šapiću šta čekaš, pljuni po građanima koji demonstriraju ako želiš ministarsko mesto.

    Dačić nesumnjivo poznaje tajne podrepačkog zanata.
  • Руле

    08.07.2020 10:45
    Све за фотељу у власти
    Одавно су Дачић и Палма изгубили своје "ја" и једини им је циљ одржање у коалицији са Вучићем по сваку цену. догодило се неочекивано да Дачићева странка у Новом Београду буде на зачељу по броју гласова. Срамота за СПС.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija