Trifunović optužuje Levijatan za napad, Obradovića pendrečila Žandarmerija

Lideri Pokreta slobodnih građana i Dveri, Sergej Trifunović i Boško Obradović, napadnuti su na večerašnjim protestima u Beogradu.
Trifunović je rekao da ga je na protestu ispred Skupštine Srbije napao neko iz Levijatana.
 
"Levijatan su podanici službe, jer mi je Pavle Bihalji pokazivao prepiske s ministrom policije, gde mu odgovara 'da gospodine ministre'. Ili su rešili da naprave nemir ili dobiju neke poene", rekao je Trifunović za N1.
 
Navodi da ga je neko udario fotoaparatom, ali da nije prepoznao nikoga.
 
Boško Obradović kaže da je zadobio nekoliko udaraca tokom "brutalne intervencije Žandarmerije". 
 
Njega je reporter N1 zatekao kako sedi na trotoaru na raskrsnici ulica Bulevar kralja Aleksandra i Takovske. Uz njega se nalazilo još povređenih ljudi.
  • NELLLE

    09.07.2020 14:01
    Naturščik
    Loš glumac. Samo tipske uloge bitange i buntovnika. Kompleksaš, gurnut u svet glume od strane svoga oca. Bezlična homogena masa, koja se pojavljuje svuda gde smrdi na ustajalo đubre. Vratiti ga u rupu iz koje se izmigoljio.
  • Marko

    09.07.2020 08:19
    Levijatan vozi Porse automobile sto im je tatica Vucic kupio
  • Миодраг

    09.07.2020 08:13
    Сергеј и Левијатани
    Сергеј кука како је добио батина од своје браће по потписима. Чињеница је да су и за ПСГ и за Левијатане потписе прикупили људи-ботови из СНС.
    И једни и други служе Вучијевом привиду демократије у виду екстремно наци деснице и грађанске опције. Ајде сви лепо сад у историју заједно са газдом...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.