FOTO: Srpski studenti dočekali Vučića u Parizu transparentom "Ti si kovid Srbije"

Grupa srpskih studenata i doktoranata, koji se školuju u Parizu, povodom dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića, okupila se ispred rezidencije srpskog ambasadora noseći transparente na kojima je, između ostalog, pisalo "Ti si kovid Srbije.
To je objavila urednica Nove ekonomije Biljana Stepanović, na Fejsbuku, uz fotografije.
 
 
Savetnica predsednika Srbije za medije, Suzana Vasiljević, reagovala je na Tviteru povodom ove objave, navodeći: "Čekaćete vi deco još malo", dodajući da "Vučić s Makronom trenutno sluša kompoziciju Kloda Debisija".
 
 
Predsednik Vučić boravi u Parizu, gde se sinoć susreo na radnoj večeri sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.
 
Makron i Vučić razgovarali su uoči današnjeg video samita Srbije i Kosova i nastavka dijaloga Beograda i Prištine pod okriljem EU u nedelju.
 
Domaćini video samita Srbije i Kosova su Makron i nemačka kancelarka Angela Merkel, a učestvovaće i Vučić, kosovski premijer Avdulah Hoti, šef evropske diplomatije Žozep Borel i specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak.
  • Malo je tupava!

    10.07.2020 15:28
    Pa tupavima prica bajke!
    Ova Suzana stvarno misli da je svo zivlje u Srbiji maloumno. Svaki sastanak ovog tipa ima strog protokol koji je do poslednje sekunde isplaniran. Dakle, nisu Vucko I Makarona otisli na kafu da caskaju. Stavise u situaciji u kojoj smo politicki u vezi sa Kosovom ova zena bi za ovakvu izjavu trebala da momentalno zavrsi karijeru za ceo zivot jer je u diplomatiji nedopustivo da se daje ovakva izjava po principu selo gori a baba ceslja kike. Trece, nisu Vucko i Makarona nikakvi pajtosi i sastanci su strogo formalni. Na samom kraju svoje misljenje o Vucku Makarona je jasno iskazao kada ga je stavio u petnaesti red na obelezavanju 100 g od okoncanja Prvog svetskog rata. To je pre svega bila uvreda za sve nas. I ne Suzana, nisu drugari, jer neko ko te na takav nacin ponizi sa njim ne slusas Debisija. Ako ti uopste znas ko je Debisi ili si ga izguglala.
  • Ataševac

    10.07.2020 14:09
    Saka jada
  • Mojsije

    10.07.2020 13:29
    Ju ju
    Da li slucajno i ova ovde slusa Debisija pored njenog sefa. Bolje bi vam bilo da odete iz ove zemlje jer ona nema koristi ni od nje a ni od njega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.