Preminulo 10 obolelih od kovida u Novom Pazaru tokom noći

Od posledica korona virusa čak 10 osoba preminulo je tokom noći u Novom Pazaru, rekao je za TV Prva koordinator novopazarske bolnice dr Mirsad Đerlek.
Kako je naveo, reč je o pacijentima starije životne dobi.
 
"Teška noć je za nama, imali smo 10 smrtnih slučajeva. Svi preminuli su stariji od 75 godina", rekao je Đerlek.
 
On je naveo i da se situacija u Novom Pazaru polako stabilizuje, rekavši da je više od 80 osoba izlečeno i da je trenutno u bolnici 290 pacijenata u odnosu na 370 koliko ih je bilo juče.
 
Inače, danas u Novi Pazar stiže tim lekara iz Bosne i Hercegovine kako bi pomogao Novom Pazaru u borbi protiv kovida-19.
  • milicica

    10.07.2020 15:43
    strasno
    Ne dao bog nikom da to a pogotovo u ovom broju doceka i zelim da se na ovom zavrsi ali nece. Saucesce porodicama zrtava
  • Anonimus

    10.07.2020 14:30
    Novopazarcima je izuzetno teško, međutim moraju se suočiti sa istinom da se u njihovoj sredini zaraza proširila najviše tokom masovnih odlazaka u džamije prigodom muslimanskih praznika...
  • Stanoje

    10.07.2020 13:14
    Šta sad imaju naši političari da kažu Novopazarcima, gde ste premijerko i ministre zdravstva. Šta je istina. Sram da bude vladu i struku. Svim porodicama preminulih iskreno saučešće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija