Jutka osuđen na tri meseca zatvora

Bivši predsednik Opštine Brus Milutin Jeličić jutka prvostepeno je osuđen na tri meseca zatvora za krivično delo nedozvoljene polne radnje nad saradnicom Marijom Lukić, presudio je danas sud u Kruševcu.
Sud je izrekao prvostepenu presudu i osudio Jeličića za krivičnoi delo nedozvoljene polne radnje, kaznom zatvora od tri meseca. Rok za žalbu na presudu je osam dana.
 
Sud nije našao nikakve olašavajuće okolnosti pošto je Jeličić do sada već tri puta osuđivan krivično uslovnim kaznama.
 
Sud smatra da za krivično delo polono uznemiravanje tužilac nije pružio dovoljno dokaza. Iako je Marija Lukić veštacima-policajcima davala drugi aparat sa porukama, to nje uzeto u obzir.
 
Ranije danas, Tužilaštvo je zatražilo jedinstvenu kaznu zatvora od sedam meseci zatvora za dva krivična dela za koja je Jutka bio okrivljen.
 
U Osnovnom sudu u Kruševcu danas je održano iznošenje završnih reči u slučaju u kojem je Milutin Ječić Jutka, bivši predsednik opštine Brus, optužen za seksualno uznemiravanje Marije Lukić.
 
Poslednji pretres odigrao se bez Jutke 19. juna budući da policija po nalogu za privođenje od 10. juna, nije pronašla okrivljenog na adresi, a potom je 22. juna, Osnovni sud odbio predlog tužilaštva da okrivljenom odredi pritvor.
  • Trn

    11.07.2020 14:25
    rzbrzotrz
    S obzirom da se "dobro vladao" kazna će mu biti umanjena za 90 dana. Možda mu dođemo i neke pare za duševnu patnju..
  • Džo

    11.07.2020 09:06
    .
    Ovaj neuništiv jbt. Da ima pravde bio bi na doživotnoj.
  • Jul

    11.07.2020 07:31
    \
    Za krađu zaključanog bicikla dobija se 6m odnosno 1 god uslovne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija