SzS: Huligani predvođeni režimskim poslušnicima večeras planiraju nove napade

Opozicioni Savez za Srbiju saopštio je da "huligani predvođeni režimskim poslušnicima večeras planiraju nove napade na policiju i građane koji mirno protestuju".
SzS: Huligani predvođeni režimskim poslušnicima večeras planiraju nove napade
Foto: 021.rs
Iz SzS upozoravaju "organizatore haosa" da postoje čestiti policajci koji ih informišu o svemu što spremaju.
 
"Svi koji su umešani u ovakve opasne poslove odgovaraće pred zakonom kada Srbija postane slobodna zemlja. Odgovornost za sve što se dešava na ulicama Srbije je na Vučićevom režimu koji upravlja i huliganima i policijom. Dokaz za to je i sinoćnje odsustvo uniformisane policije ispred Skupštine Srbije koje je posledica procene da protesti treba da prođu bez policijske brutalnosti dok je Vučić u Parizu zbog čega je režim izdao naređenje svojim huliganima da se odmore jedan dan", navode u SzS.
 
U Savezu za Srbiju poručuju da građani imaju pravo na miran protest "zbog svega što im ovaj bahati, nestručni i kriminalni režim radi".
 
"Zato poručujemo onima koji inspirišu i organizuju divljanje da neće ostati skriveni u svojim kancelarijama iz kojih komanduju državnim terorom", zaključuju u SzS.
  • Tesa

    11.07.2020 14:10
    @NS
    Prestani da koristis "NS" i radis provokacije. Nece ti Micin dati vise sendvica ako ubedis nekoga kako je sve laz i lepo u Srbiji pod tiraninom Vucicem i njegovim SS paravojnim jedinicama koji tuku novinare, gradjane. To je ipak njegov slogan ZA NASU DECU sa tribina Partizana, ZA NASE DIERE I NARKOMANE.
  • NN

    10.07.2020 20:02
    Realno
    "Iz SzS upozoravaju 'organizatore haosa' da postoje čestiti policajci koji ih informišu o svemu što spremaju."

    Hoćete da kažete da imate oficira za vezu u MUP?
  • Dejan

    10.07.2020 19:45
    Niko!
    Ne protestuje vodjem ovim nesposobnim ljudima iz SzS. Svi ste ista banda, svi imate kriminalnu proslost. Srbiji trebaju novi, mladi ljudi. Bedni ste jako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.